Silikonitiivisteet, ovien ja ikkunoiden huollot sekä niiden asennukset Helsingin seudulla

Kaikki yhteystiedot

Hämeen Tiiviste Oy on Sipoosta käsin Helsingissä ja sen lähialueilla toimiva perheyritys. Asennamme muun muassa silikonitiivisteet uusiin sekä vanhoihin oviin ja ikkunoihin. Tämän lisäksi asennamme tarvittaessa uudet ovet ja ikkunat paikoilleen sekä huollamme vanhat. 


Toimimme yli 30 vuoden kokemuksella, mikä tekee meistä yhden pääkaupunkiseudun kokeneimmista tekijöistä. Asiakkainamme on niin yksityishenkilöitä, yrityksiä kuin taloyhtiöitä, ja palvelemme yhtä lailla yksiöissä kuin isoissa virastotaloissa. Tilaa tiivisteet ja asennukset meiltä!

Linnatiiviste

Linnatiiviste on PVC-muovista valmistettu tiivistenauha, jota asennamme kaikenlaisiin puuoviin ja -ikkunoihin. Linnatiivistettä valmistetaan yhdeksässä eri ko'ossa, ja sillä voidaan tiivistää raot aina 33 millimetriin saakka. Tiivisteen vakiovärit ovat valkoinen, musta, ruskea ja läpikuultava, mutta myös muita värejä on saatavilla erityispyynnöstä.

Linnatiivisteelle annetaan viiden vuoden kirjallinen takuu. Linnatiivistettä on asennettu yli 50 vuoden ajan, joten se on varma ja hyväksi todettu valinta puuoviin ja -ikkunoihin.

Silikonitiiviste

Käytössämme on kattava valikoima erilaisia silikonitiivisteitä, joilla pystymme tiivistämään kaikenlaiset ovet ja ikkunat. Ovien ja ikkunoiden tiivisteet on hyvä vaihtaa säännöllisin väliajoin, jotta ne varmasti toimivat halutulla tasolla. Meiltä saat tiivistykset uusiin oviin ja ikkunoihin kuten myös päivitykset vanhoihin.

Palotiiviste

Palotiivisteet on varustettu erikoisominaisuuksilla, kuten lämmön vaikutuksesta aktivoituvalla paisumiskyvyllä. Paloturvallisuuden takia laki asettaa tietyt vaatimukset muun muassa rakennusten palo-oville. Luotettavat ja turvalliset palotiivisteet saat Hämeen Tiivisteeltä.

Ovien sekä ikkunoiden asennus ja huolto

Tarjoamme myös ovien sekä ikkunoiden huolto- ja korjauspalvelua. Voimme muun muassa maalata vanhat ovet ja ikkunat uusien tiivisteiden asennuksen yhteydessä. Meiltä onnistuu myös täysin uusien ovien ja ikkunoiden asennus.

Tee tilaus

Ota yhteyttä Hämeen Tiivisteeseen, ja tee tilaus ammattitaitoiselle tiivistäjälle. Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Vastaamme myös mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin silikonitiivisteistä ja muista vaihtoehdoista!